13 juli 2011

Kallblåsten

Den håller i sig - "kallblåst'n". Faktiskt blåser det så pass att jag lagt in mitt veto då det gäller att elda igång bastun. Än.

Städivern kom av sig igår. Kom lite kontorsjobb åt sambon emellan och sedan tog bakandet helt överhand. Bullar, Kolakakor, Banankaka med rabarber och Örjes råglimpor till ackompanjemang av Guns N' Roses på Spotify. Tjo, vad det gick! Konstaterade att Banankakan och jag har samma musiksmak - den svämmade helt över i ugnen och smakar ljuvligt! Råglimporna däremot... Tror aldrig jag misslyckats med dem tidigare, men nu blev de så kompakta att de skulle kunna användas som mordvapen, eller nå't. Men, de lär nog gå åt ändå, om jag känner oss rätt. Och kommer jag bara ihåg det, ska jag kolla med familjen varifrån receptet ursprungligen kommer, vilken typ av musik deras limpor kan tänkas föredra?

Som sagt inbjuder vädret inte heller idag till några långvariga utomhusutflykter, och skurkäppen står fortfarande i hörnet där jag lämnade den och blänger lite lagom i riktning åt mitt håll. OK, nytt försök, eller??

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar