24 mars 2013

Klubbmästerskap

  

Årets klubbmästerskap avgjordes i form av Skicross. Vi tyckte alla det var så kul att vi t o m köpte en startgrind innan dagen var slut. Barnen var helt i extas - först kom Birger och höll i uppvärmningen och sedan kördes det varv på varv av träningsåk i banan. (Notera fokus vid startögonblicket.)

Första heatet jag själv var med i, var jag så nervös att benen skakade när jag kom ner - snacka om adrenalinkick! Men sedan bromsade jag lite mera och blev betydligt lugnare. Naturligtvis hade jag längsta tiden, naturligtvis glirade barnen mig om hur "lusigt"jag körde, men sist blev jag inte. En av papporna satsade nämligen lite för mycket och då kunde jag glida förbi precis när han låg där i sitt snömoln, he he.....

Men mest av allt är jag jättestolt över att jag vågade! Farträdd längdåkare som jag nu är och dessutom ensam "tant" som ställde upp. Men vi kan väl konstatera att det är aldrig för sent att prova något nytt?

2 kommentarer:

 1. Härliga bilder! Håller med att det aldrig är för sent. Jag har en lista på saker som jag inte än provat på och jag hoppas att kunna prova på dem nån gång.
  Ha en fin start på veckan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!! Håll listan levande! Jag har också en hel del kvar på min....

   Radera