1 april 2015

Har rest land och rike runt

Plötsligt händer det liksom. Den berömda ketchupeffekten.Två kvällsmöten efter varandra, sedan bil, buss, flyg, tåg och buss till Jönköping för två dagar på Sportfiskemässan. Succé, för övrigt! Vi i Drömfiske vann pris för bästa upplevelsemonter i år igen. Så bil hela vägen hem - tågbiljetterna var slut när det väl bestämts att jag skulle åka.

Kom hem klockan 04, upp 07, fixade klart visumen för bussresan till St Petersburg i maj. Orkade inte gå på gympa. Upp 04 igen för tåg till Stockholm. Fick finaste sällskapet på tåget, roligaste snabbträffen med en f d kollega och gled sedan in på ett energiboostat Visitamöte med nya arbetsuppgifter i pipeline.

Träffade därefter min ciceron i storstaden och kulturen, för en Chevre chaud i bildäcksformat och coolaste föreställningen av Hoffmans Äventyr på Folkoperan. Kvällen avslutades med en vitaminkick med grymmaste utsikten och så nattåget hem, i delad mixed liggkupé med tystaste medresenärerna ever. Välkomnades hem av ett kyligt, soligt, fjälltoppsvitt Jämtland med välbesökt frukostöppet fik i arla morgonstund.

Bankmöte och jobb och lite mera jobb och sedan avslutades veckan med mysigt utvecklingssamtal på café. Men då var jag så slut att jag mådde illa. Stupade i säng klockan nio och sov i 12 timmar. Pigg igen, trodde jag, drog jag dagen därpå iväg för att åka slalom med klubbens yngsta. Tog även några egna åk, men då blev jag sådär supertrött igen. Åkte hem, packade lite fika och sedan tog vi skotrarna till nyfunna paradiset. Där fick kroppen och själen vila. Nästa natt sov jag 12 timmar igen för att bara ta det lugnt och städa lite påföljande dag. Skönt med bara en vecka till lite påskledighet. Faktiskt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar