15 juni 2015

Tiden, ja vart tar den vägen???

Jädrar i min lilla låda vad tiden flyger förbi... Här fylls tiden av jobb, skolavslutning, bussjobb i en allsköns blandning. Jag som kommit igång med lite joggning och t o m sänkt kilometertiden, har nu inte ens hunnit gå ut med hunden på någon vecka igen.

I lördags brakade det. Jag orkade precis absolut ingenting. Hängde en maskin med tvätt, plockade ihop lite i farstun och sedan dog jag i soffan. Skyllde på Prinsbröllop, men ärligt talat har jag bara brottstycken till minnen av såväl vigsel som middag. Tårtan missade jag helt - sov redan som en stock....

Men igår var det full fart igen. Tacksägelse på rolig familjegudstjänst i kyrkan, massor av pappersjobb för sambons företag och två nya bussresor för detsamma. Han förbarmade sig och bjöd hela familjen på pizzerian i grannbyn, när jag inte riktigt fann fokus för matlagning. 

Som vanligt är allt kaos både på jobbet och hemma veckan före säsongsstart. Men det känns som att vi gjort ett fynd när det gäller sommarjobbaren vi anställt. Jag har skrattat mig andfådd idag. Bådar gott inför sommaren.

Sommaren förresten - var är den?? Det har snöat på sina ställen i länet idag. Brrr. Inte direkt så man tänker på sommarlov och bad inte. Förresten ska grabbarna jobba åt fadern i tre veckor, så här har inga sommarlovskänslor infunnit sig ännu i vilket fall.

11 kommentarer:

 1. Fullt upp som vanligt, själv har jag semester i två veckor just nu i den härliga sommar värmen och dessutom simskola för min prinsessa kl 8.00 så det är till att stiga upp senast 7.00. Vi kommer väl förbi någon dag. Kram kram Linda och bustrollen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Försök njuta lite ledighet och ta det lugnt mellan varven ändå!! Hörs!

   Radera
 2. Hitta fokus ja =) hrm det var länge sedan.
  Du verkar då ha fokus så det räcker till både det ena och det andra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Njae, det är väl just det som saknas - fokus och ordning. Allt är en enda villervalla...... Men det går ju på nå't vis.

   Radera
 3. Har samma frågeställning här. Tiden? Var tar den vägen hela tiden, precis när man fått grepp och kontroll så har man precis mist allt det igen... Man får hålla i sig. Värmen hoppas jag kommer smygande så sakta nu. Varmt på midsommar kanske är att överdriva, det är vi ju inte van ;-) men sen börjar allt sakta värmas upp hoppas jag. Ha en skön midsommar och glöm inte dunvästen ;-)

  SvaraRadera
 4. Var rädd om dig. Det finns bara en av dig och det är DU :) Önskar dig en Glad midsommar. Kram Katarina :)

  SvaraRadera
 5. Mitt minsta barnbarn kom på besök igår. Hon har redan hunnit bli 7 månader och kryper för det vilda. Som du säger: Vart tar tiden vägen.
  2 gånger har vi redan varit uppe i stugan i år och på Lördag kommer vi igen för att vara där i 5 veckor.
  Då hoppas jag att du ordnat sol och värme :)

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Nu har vi sommar här i Värmland i alla fall :-) Hoppas att du mår bättre och kan stressa ner lite. Jag förstår ditt bekymmer, jag är i liknande situation.
  Kram från Marielle.

  SvaraRadera
 7. Hej! Det kommer vara en Ptls träff i Stockholm den 25/9 fredag på Karolinska, Christian från USA kommer samt många nordiska familjer! Hade varit kul att få träffa din son då han är vuxen och verkar klara sig väldigt bra :-)
  Kram Jenny Lunneblad

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är definitivt intresserad! Var får jag veta mer? Hur får jag kontakt - med dig?

   Radera
 8. Vill bara säga HEJ till dig och hoppas du har en bra sommar!
  Kram Inga

  SvaraRadera