16 juli 2015

Joråsåatt


Den där tiden, den fortsätter att svischa förbi och försvinna. Jag vet egentligen inte vad jag hållit på med den senaste månaden..... Men. Inte har jag paddlat, inte har jag sått i trädgårdslandet, inte har jag cyklat (enligt sonen har jag fel sorts ventiler för att den ska kunna pumpas härhemma, måste alltså byta slangar - och så'nt vet ju alla att det inte blir gjort i första taget), inte har jag motionerat överhuvudtaget, inte har jag åkt motorcykel, inte har jag badat och jag har definitivt inte bloggat.

Vad har jag gjort då?

Jo.

Jobbat på jobbet. Jobbat lite mer på den här firman här hemma. Åkt på bussresa. Varit på begravning. Städat ur ett rum på pensionärshem. Gått blomstervandringar - tre stycken närmare bestämt. Firat midsommardagen med grannarna. Hejat på systerdottern på fotbollscup. Sett sommarfars. Varit på jubileumsdag för Blomsterleden. Åkt Mountaincart på Åreskutan. Hjälpt till med ett antal visumansökningar. Gått med korna till buan. Fixat med festförberedelser. Firat att jag passerade ett halvsekel i livslängd i våras med ett hejdundrande kalas med närmare 90 gäster. Åkt på en bussresa till. Slocknat i soffan några kvällar i rad.

Allt förtjänar minst ett inlägg var. Men just nu vet jag inte när jag ska få till det. Jobbar hela sommaren utan semester och vårt så kallade hem har förvandlats till något som snarast är att jämföra med ett katastrofområde. Det vill till att jag får prioriteringarna rätt då......

2 kommentarer:

  1. Grattiskramar i efterskott.

    SvaraRadera
  2. Ja tack, ditt kalas var ju jätte trevligt. Tack så mycket att jag fick vara med ��många kramar från Linda

    SvaraRadera