2 september 2015

Äldre, men aldrig klokare.....

Att jag aldrig lär mig?!? Lätt stressad av alla olika människors träningsuppdateringar i tid och otid, kubik, parti och minut på Facebook i bloggar och "real life", samtidigt tokinspirerad av grannen som utan tidigare träningserfarenhet efter ett knappt kvartal knäcker milen tänkte jag att nu, nu finns det väl äntligen tid att börja röra på mig igen!? 

Gått hur bra som helst att följa appen som lovar milen under timman i mitten på november - tills det skulle springas intervaller. 20 år sedan sist, men jag tror ju att jag fixar full fart direkt, nemas problemas - eller hur???

Överanstränger förmodligen vaden som efter några dygn övergår i stel och ond rygg..... Så nu är det konvalescens och på sin höjd busstädning som gäller ett tag igen. (Fast ryggen har rättat till sig någorlunda - har dessutom bokat medicinsk massage på måndag till tröst. )

Blir så trött. Är det bara jag som gör sådana här idiotgrejor????

Verkar som att boule är den enda sport jag skulle kunna utöva utan missöden nuförtiden - synd bara att jag saknar bollsinne också.

1 kommentar:

  1. Jag brukar ha svårt att säga nej till tränings-utmaningar men är rätt duktig nu. Är endast anmält mig till en stegtävling mellan 28/9-25/10.

    SvaraRadera