14 september 2015

Semestervecka
Skulle bli en lugn vecka utan något annat att fokusera på än att hinna ikapp all utebliven städning härhemma. Jo, pyttsan. Men det blev en BRA vecka med allt som ska rymmas i en semester i vilket fall. Något komprimerat, bara...

En hel del tid har gått åt att förbereda den femte Rysslandsresan med bussen - men nu på dagtid i lugn och ro i stället för stress och långa nätter. Vi har även promenerat hem kossorna från buan och gjort höst däruppe, förutom sedvanligt gårdspyssel. Lite renovering av mig själv har det blivit - jo, jag fick ju för mig att springa intervaller för första gången på närmare 30 år och kraschade en vad. Men inget värre än att lite specialbehandling hos traktens vitalpraktiker kunde råda bot på det hela. För övrigt en behandling som jag kan tänka mig att unna mig emellanåt även utan skador.

Sedan en dag till Ångermanland och syster för klippning. Passade även på att äta surströmming med faster och resonera om bland annat husförsäljning med syster och kusin och deras familjer. Alltid lika fint att få träffas.

Den där stora städmakeovern låter fortfarande vänta på sig, för ännu några kvällar har vi åter haft väder som lämpat sig för vattenaktiviteter och en dag hade vi till och med varmare väder än varmaste dagen i somras och sjön låg alldeles spegelblank. Måste ju bara bli en långtur med kajaken då - 16 km - så härligt!!!

På lördagen var det nyinvigning av Jämtlands Gymnasium med karnevalståg och öppet hus. Kul att få se killarnas skolor från insidan. Nytt och fint är det verkligen. Sedan lyckades jag jogga lite lätt igen utan att vaden protesterade alltför mycket, så då blev det en danskväll som krydda på moset. Med påföljd att jag dagen efter var sjukt trött och slö (någon behövde ovillkorligen åka och äta hamburgare efter dansen, vilket medförde att vi kom hem halv fyra. Jättekul, javisst! Men min kropp börjar känna sig liiite gammal för dessa nattliga utsvävningar) Jo, lite bakande och tvättande åstadkom jag visserligen, men inte så mycket mera.

Så det blir som vanligt - idag är sista semesterdagen och då ska jag väl försöka hinna allt jag inte hunnit tidigare - blogga, städa, träna, stryka - eller??? Önskar mig lycka till!!

3 kommentarer:

 1. Du hinner då med det mesta! Så härligt att höra. Hoppas att vaden sköter sig, att det blir fler härliga kajakturer. Städa??? det kan man göra senare ;)
  kram mammaH

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast här har ingen städat alls på ett halvår. Suck. Nåväl - har några helger nu då jag inte har något inbokat..... Vaden håller, när jag använder den med förnuft. Hurra!!

   Radera
 2. Vill bara säga HEJ och önska dig en fortsatt fin höst!
  Må så gott och kram Inga

  SvaraRadera