23 juli 2009

Att jobba är jämförelsevis rena lugnat

Det är mycket man ska hinna med när man är ledig några dagar....

Barnen har kompisdagar. Igår cyklade vi till fiskodlingen och såg en miljon ( minst!!) rödingar både utanför och inne i kassarna. Häftigt! På kvällen åkte vi till sta'n med några grannar, lassade in middag på Daffys och sedan spelade vi bowling i två timmar.

Tyvärr kunde LG inte vara med, men han var rätt nöjd med att skjutsa EU-mötes-delegater. Fick köra bussen ända in på plattan på flygplatsen och hade sedan eskort av en helikopter och flera blåljusblinkande säpo- och polisbilar hela vägen till Åre. Coolt!

Idag har vi haft Barnens Dag på Långan med ansiktsmålning, ponnyridning, tisprunda, jätteteckning och fika. Jag sydde en ny Findusdräkt fixade lite Robin Hood attribut och letade fram en trolldräkt sedan förr. Tyvärr finns inga bilder, för Findus blev sur och tog av sig allt efter 30 minuter och trollet självt hade fullt upp med att grilla hamburgare och korv över öppen eld. En eloge till Å & M som förberett och fixat allt. Det verkade som att alla 70 barn med familjer var lika nöjda som vi med dagen.

Ikväll har vi grillat, ätit jordgubbar (som mognar i kubik just nu) och slagit upp tältet för grabbarna och deras kompis som ska sova över. Mysigt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar