8 december 2009

Jobb och skidor

Kurs idag, jobb och möten resten av veckan. Måste fokusera och klara av att vara så effektiv som jag behöver de timmar jag är på kontoret. Högarna med saker jag borde gjort, borde varit klar med för länge sedan, växer i takt med att julen närmar sig med stormsteg.

Ska nu ta mig an Erics skidor, ta av vallan och fixa dem lite snabbt till morgondagens skidskytteträning. Har köpt nytt takräcke idag, men behöver veta måtten på begagnade takboxen innan jag kan skruva fast det. Alltid är det nå't.

Samtidigt upptas mina tankar av den ständiga frågan - Hur hinner folk jobba heltid? I min värld är det en omöjlighet.....

2 kommentarer:

  1. Folk hinner inte att jobba heltid. Det finns iof några få som vill jobba heltid, men det tror jag är en ursäkt för något annat.
    Arbetet tar alldeles för mycket tid av fritiden. Den tid som vi skulle kunna lägga på sådant vi måste hemma, och sedan ändå få tid över att få göra sådant vi vill.
    Kramar Katarina

    SvaraRadera
  2. Ja, måsten här hemma har jag minimireat till snart obefintligt - förutom mat och tvätt, då. Men ändå räcker inte tiden till - jag är sååå långsam!

    SvaraRadera