1 september 2013

En bra helg, helt enkelt


Eftersom det blev en sådan succé ifjol, bestämde vi oss för att göra ett försök att upprepa det. Och faktiskt gick det t o m ännu bättre i år! Korna gick snällt i vårt eget lilla "Alpabzug" och är nu tryggt hemma när älgjakten börjar på måndag. Det firades med våfflor och grädde till alla. Bonden var för övrigt rätt nöjd med sin arbetsinsats. Den bestod av att öppna och stänga grinden, när vi kom ner till gården.....

Och tur var det väl att vi tog ner djuren igår - idag har regnet öst ner. Det började faktiskt redan igår när jag valde att gå på en lokal framför en annan. Dansen hade enligt uppgift varit jättekul, medan jag återigen kammade noll i mitt floraväkteri.

Annars har helgen huserat en hoper ungdomar som bott i tält och husvagn, spelat, byggt, cyklat och haft en höjdarweekend. Vi vuxna har spelat med i några parti Skip.bo, försökt hinna ikapp lite pappersgöra av diverse slag och sett "Searching for Sugar Man" på SVT - Vilken film, vilken historia!! Otrolig, orättvis och fantastisk, allt-i-ett.

Återstår nu bara ett styrelsemöte i skidklubben, lite mera bokföring och ett djupt andetag inför en - återigen - intensiv vecka som bjuder på sammanträden, resor och förhoppningsvis spännande möten med nya människor.

2 kommentarer:

  1. Håller med dig helt vad gäller Sugar man, fantastisk och otrolig! Bra musik med tänkvärda texter. Tack för tipset, har länge velat se den.
    mamma H

    SvaraRadera