16 september 2013

På tur med jobbet

På Indiansommarens sista dag tog jag och mina fina, fina jobbarkompisar en tur till ställen som vi gärna kommer att rekommendera till alla som vill göra en dagsutflykt i vårt område. Några är kända, andra gömda och ytterligare några kanske till och med glömda. Vid vackraste fikastället hade jag tyvärr glömt kameran i bilen, men Hällberget, Kolåsen, Kristallgruvan och Tännforsen matchade Långsån väl. 

Vi hann även med en god middag och mycket prat. En perfekt tur, helt enkelt. Söndagen ägnades åt lite plock härhemma och ett kyrkobesök. Konfirmand nummer två föranledde det besöket - ett lugnt och skönt avbrott i en av flera hektiska arbetsveckor. För övrigt skolkar jag återigen från gympan eftersom förkylningen dröjer sig kvar. Dessutom måste jag köpa nya skor, om jag inte ska få tillbaka hälsporren, men just nu ekar det lite väl betänkligt i portmonnän. Var sak har sin tid, eller?

5 kommentarer:

 1. Åååh, vilken hemlängtan jag får när jag ser dina bilder! Vi har det bra i värmen och storstan här i södra Kina, men jag förstår mig då inte på folk som flyttar från Sverige permanent! Spara lite frisk luft till nästa sommar, va:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sparar så mycket du behöver och vill ;) Och tror att jag håller med dig - spännande, men..... Tittar till er ibland inne hos maken. Förstår att det är - annorlunda!

   Radera
 2. Men å så mycket vackra bilder, du skulle lätt kunna göra en inspirationsbok för vårt vackra län/kommun. Allt ser så otroligt inbjudande ut när du visar det :-) En annan rolig sak är att jag noterat att du jobbar med en bekant. E och jag är från samma by och våra barn har vuxit upp och gått i skola tillsammans.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack - kul att du tycker om bilderna. Själv blir jag sällan nöjd - tycker inte bilderna ger rättvisa till hur fantastiskt här är. Kul att du känner E, då vet du att jag har världens bästa, finaste arbetskamrat!

   Radera