16 april 2014

Pax för Påsk


Det blir ju som lätt lite kaotiskt och på gränsen till hysteriskt, när allt händer på en och samma gång. Förra veckan var väl ett praktexempel, och denna kommer inte långt efter…..

Rysslandsvisum som tjorvar, framtidsmöten på jobbet med stor och viktig ansats, begravningsplanering, provläsning med sonen, äggleveranser och logistik - logistik i kubik!

Jag har inte motionerat en minut på två veckors tid, ätit (tröstätit?) massor med choklad och andra onyttigheter, i stället hoppat över lunchen, sovit lite skralt och känner mig faktiskt både andligen och kroppsligen i behov av en liten restauration.

Så otroligt lägligt då att påsken står för dörren - min absoluta favorithögtid! Snön ligger kvar så jag ska väl äntligen hinna få några skotermil även denna vinter. Någon morgon blir det förhoppningsvis längdåkning på skare. Grillning och umgänge med grannar och goda vänner tar jag för givet att vi klämmer in däremellan! Så, bara för att vi kan, tjyvstartade vi firandet lite redan ikväll med tårta och tuffaste tuppen jag fått av min vän R på Fjällbjörken design.

Egentligen borde jag jobba, jobba, jobba - så många timmar och uppgifter jag ligger efter där just nu, men i stället tar jag nog ledigt de dagar solen skiner, även under lovveckan efter själva påskhelgen. Och helgen därpå åker jag och yngste sonen till Stockholm och våldgästar bästa K. Jobba kan jag göra i maj - för då lär väl snön ändå tagit slut här med?

7 kommentarer:

 1. Ja, fullt upp hela tiden. Vi skulle fara å fiska med sonen fick feber så vi är bara hemma. jobba i maj du, bara du bokar in våran lilla tur jag har sagt till hemma. kram Linda Glad påsk

  SvaraRadera
 2. Ja skjut på jobbandet! Det låter så härligt att köra skoter. Lite så där lagom skrämmande ;-)
  Hoppas ni har en jättebra påsk och äter ägg och en massa annat gott!
  Kram från Marielle!

  SvaraRadera
 3. Hoppas att du fick en kanonpåsk.
  Kramar

  SvaraRadera
 4. Här hos dig är det som vanligt. Full fart framåt :-D Hoppas du tog dig tid med en skön påskledighet och att det blev turer på skaren bade på skidor och på skoter. Vi har varit på ansätten ett par dagar under påsken. Helt magiskt med all sol som vi hunnit bli så svältfödda på vid det här laget. Tråkigt med din svärfar förstås, men att en gammal man får vandra iväg på vårens finaste morron känns kanske ändå vilsamt på något sätt... Kram

  SvaraRadera
 5. Rysslandsvisum - ska du ut och resa?
  Jag ser att du haft mycket runt dig - hoppas du hinner ladda dina batterier också.
  Varm vårkram från mig!

  SvaraRadera
 6. Full rulle verkar det som.. Du måste ta det lite lugnt också.. Hoppas du kan slappna av och inte tänka på alla måsten ibland..

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 7. Hoppas du haft en trevlig valborg!
  Kram

  SvaraRadera