21 september 2014

Sommarens sista dag??

Efter en rätt fullspäckad vecka - kvällsmöten varenda kväll utom på onsdagen - när vi inte hunnit något mer än det allra nödvändigaste förutom jobb, möten och bussreseplanering njuter vi desto mer av helgen.

Vi startade redan på fredagskvällen med att äta surströmming med vänner som vi inte träffat familjevis på 13 år. Det blev en mycket trevlig kväll, så vi hoppas verkligen att det inte tar lika lång tid till nästa gång.

Idag plockade jag den sista disken, drog jag av golven och startade tvättmaskinen direkt på morgonen. Och tur val det, för  när dimman väl lättade idag var det varmt som en sommardag. Så det blev en härlig hundpromenadjogg i skogen, där vi träffade folk både här och där. Hemma igen fortsatte jag till sjön för att njuta av vädret och bada fötterna. Tänkte ett tag att jag borde badat helt och hållet, men fegade ur. När jag kom tillbaka till huset möttes jag av ett gäng fikafrämmande i olika åldrar. En redan bra dag blev ännu bättre när jag sedan fick en stor kram av den yngste som tack för en morot.

Precis när maten höll på att vara klar blev sambon tvungen åka med bränsle till drängen. Typiskt! Och jag som tyckte att ett glas vin hade passat särskilt bra till dagens middag, men ogärna dricker ett glas helt själv. Löste det genom att chatta med en annan ensam vindrickare….

Sedan drog det ihop mörka moln, men sjön låg alldeles spegelblank, så jag skyndade ner till kajaken och fick en alldeles tyst, stilla, rogivande tur på sjön. Kom hem i god tid för att hinna baka lite amerikanska bärmuffins och se en lagom snyftig och romantisk film innan läggdags.

Alltså - vilken helg! Och hela söndagen är ännu kvar!!!

4 kommentarer:

 1. :) Det är hur underbart som helst att känna sig nöjd och tillfreds med livet, och jag tror att det är precis så du känner också. Ha en bra vecka Anneli. Kram Katarina :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. OM Katarina! Supernöjd!! Nästan hela tiden - skulle kunna dö imorgon och inte känna att jag gått miste om något de dagar jag levt. Faktiskt!

   Radera
 2. Hoppas Söndagen blev lika bra!! jag fattar inte att du hinner få in allt på en dag. Du är nog född med ett högt tempo tror jag =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hemligheten lyder - gör inget nyttigt!! ;)

   Radera