21 mars 2015

Medan veckorna går

Egentligen har jag inte så mycket att klaga över. Alls. Särskilt inte då det gäller skidåkningsdelen. Tillbringade fyra dagar av sportlovet med sönerna i Åre. Perfekt upplägg med en liten lägenhet alldeles intill VM-8an. Grabbarna tog sovmorgon medan jag hängde i liftkön redan kvart över åtta. Sedan åt vi frukost tillsammans och åkte överallt i hela systemet till klockan var närmare fem. Gick och handlade, käkade middag och stupade i säng. Jag gnodde på så pass att jag hann med 80 åk och mer än 31 000 fallhöjdsmeter på fyra dagar - ibland är statistik kul.

Sista kvällen gick vi på Broken för att lyxa till det lite. Hmmm. Personalen och miljön var precis lika trevlig som vanligt. Men maten. Nja, varken god eller rolig. Tyvärr. Aldrig mer dit i högsäsong, om vi säger så.

Helgen därpå var jag på en supertrevlig 50-årsmiddag på lördagen och på söndagen var det skidåkning med klubben i Bydalen. Barnen vi har kvar är inte alltid så intresserade av att träna och lära nytt, så jag tog med två på en rejäl utmaning. Och tappade bort dem!! Tur de hittade tillbaka själva....

Womens Freeridehelgen var det ett strålande väder överallt, verkar det som. Åtminstone norrut. Och det blev ju en toppenhelg det med, fastän jag var hemma. Slalom i Åkersjön, sparktur på sjön, isnätsupptagning, fjöstjänst, nästan två mil längdåkning, busstädning och skotertur innan det blev söndagskväll.

Och veckorna annars från måndag till fredag? Mest jobb,jobb, bussfix och möten. Faktiskt. Nästan ingen motion och knappt en promenad ens.

5 kommentarer:

 1. haha! har för mig att jag har en likadan bild på min gubbe på min blogg också....
  =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. De där två känns lite som "two of the kind" ha ha!!!

   Radera
 2. Ingen motion?? Det låter som om du får motion mest hela tiden. Jösses vilket energiknippe du är.. Där uppe i Åre hade jag nog mått bäst om jag fick ha after-ski hela tiden.. Fast jag kommer från Jämtland så är jag tyvärr ingen skidåkerska. Jag var livrädd när vi var i Bydalen med skolan..

  Kram Maidi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Neeeäj, en och en halv vecka utan ens en promenad nu. Dryygt. Blir som att börja om från noll igen. Så ikväll är jag "på't igen!! Finsn många jämtar som inte gillar skidåkning - men jag är ju Ångermanländska i grunden ;)

   Radera
 3. Slalom är väl motion så det förslår nog :) Coola bilder :) Önskar dig en skön och Glad Påsk! Kram Katarina.

  SvaraRadera