12 mars 2011

Samlar ihop lovet


Landade med gubben i soffan igår. Tack och lov var TV:n tillfälligt ur funktion, så han var pratbar en stund. Det där med att prata är väl inte hans bästa gren, annars. I helgen har han lejt bort körningen. Han behöver också vila. Försökte få med honom till backen idag, men,men....

På mig själv syns det tydligen hur gott dagarna till fjälls gjort. I alla fall av kommentarerna på jobbet att döma. Tänka sig, att känslor kan sitta även utanpå?

Idag skiner solen inte lika stort som häromdagen, när vi fick ägna tid åt allmänna hushållsgöromål och besök med båda grabbsen hos frissan. Men det blir en dag med slalomskidorna på, åtminstone en stund i alla fall. De två åk jag hann med på träningskvällen var säsongens absolut bästa. Vilket före!! Hoppas det hållt i sig tills idag.

Och hönorna mår bra. Nu får vi 4 ägg varje dag - så värdefulla gåvor från de små liven. Kanske man skulle ha gjort en sockerkaka till kaffet ikväll?

2 kommentarer:

  1. Det låter som ni har det ganska bra efter ett härligt lov med fjäll luft. Vi var ut och satte lite gäddsaxar i dag, får se om kajsen får dra upp någon stor gädda. momma har hälsat på i två dagar, kul men skönt när man blir själv igen. Kram Linda och Kajsa

    SvaraRadera
  2. Klart vi hade det bra - och det var ju ni en klart bidragande orsak till :)!!

    Hoppas du kurerat dig.

    SvaraRadera