28 november 2012

De senaste 24 timmarna

En "ledig" dag som när jag summerat till slut bestod av en halvtimma fjöstjänst, 4 timmars bilkörning, 2 timmar hälsocentralsbesök för egen och svärmors del, 2 timmar städning (inte i vårt hus dock), 1 timma eget jobb, 1 timma ekonomihantering för sambons räkning, 1 timma läxläsning, lite tid för dusch, mat och nyhetsuppdatering, alldeles för få timmar sömn och sist men inte minst - 2 timmar energiboost på inspirerande, peppande, skrattfylld föreläsning med Olof Röhlander  som Unionen bjöd på.

Jag är nog inte så bra på att göra en och samma sak någon längre tid, tror jag.

Men, om man blir lite allvarlig och tittar bakom rubrikerna kan man ana en känsloresa från förtvivlan till uppgivenhet via frustration till ren och pur glädje som allt sammantaget ändå landar i ett tryggt lugn. Men om allt det ska jag (behöver jag!) skriva någon annan gång. Snart.

4 kommentarer:

 1. Livet är en gåtdull resa. Men visst hanterar vi det bra! :)
  Ha en härlig fortsättning på dagen! Kram

  SvaraRadera
 2. Ibland är det bara att "följa med strömmen" jag har själv en sån dag idag. Full fart men INTE ALLS vad jag planerat. Det kan bli bra ändå =)

  SvaraRadera
 3. Det verkar som vi har det lite upp och ner lite til mans nu för tiden. Man slängs hit och dit inom olika moment och ibland blir jag lite förundrad över att man faktiskt fixar det.
  Kram Inger

  SvaraRadera
 4. Men visst - allt går ju liksom alltid. På något vis. Men just nu skulle jag behövt lite extratimmar för att bara sova, känns det som.

  SvaraRadera