24 november 2012

Inga bilder idag heller

Den minnesgode kanske kommer ihåg min sambos förhållande till vitlök. Gissa därför vad som stått på menyn här när han ätit middag på annan ort två kvällar i rad. Jodå - igår blev det en röra till köttet och de ugnsrostade grönsakerna med massor av vitlök och ikväll en fiskgryta inspirerad av Markus Aujalay med ännu mera vitlök och därtill en slags variant på aioli med creme fraiche. Jag och äldste sonen åt som bara den och gav anrättningen en 10:a var, medan den yngre sänkte betyget rejält eftersom det var räkor i. Nåja - you can't win them all.

Vinterstudion har startat - Hurra! Enda bekymret är väl att det blir ännu svårare att få något vettig gjort på helgerna nu. Fick ett rum röjt i alla fall - om man tar ett per helg kanske jag blir klar lagom till jul?

Vi övervägde ett tag att åka in till sta'n imorgon för att kika på mixedstafetterna i skidskytte. Men här har regnat hela dagen och nu väntas kyla, så med den grad risken för blixthalka ökar i kalkylen, väljer vi nog att stanna hemma. Lite adventsförberedelser såväl här som hos svärföräldrarna kanske kan vara på sin plats i stället?

3 kommentarer:

 1. Vitlök som är så gott. Förstår om du passar på. Tycker också det är kul att vinterstudion startat men som du säger så får man inte mycket gjort. Hoppas du mår bättre dessa dagar.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Japp - mycket bättre nu, tack!

  SvaraRadera
 3. Ser att du bättrat på dig och kanske helt kommit ifrån förkylningen nu. Hoppas det. Vinterstudion är ett trevligt frukost/förmiddagsnöje, hemtrevligt att småkika på samtidigt som något pyssel blir av t ex

  SvaraRadera