7 oktober 2014

Bästa helgen!!!


Först - ett stort tack till bästa sambon och barnen och deras kompis, som plockade upp resten av potatisen , när jag drog till fjälls med bästa fjällkompisen! Först drack vi kaffe och snackade skit en lång stund här hemma. Jag var rätt seg efter att ha kommit hem från Guldkvällen kvällen innan strax efter 01.00. Den kvällen var som vanligt kolossalt trevlig och underhållningen fenomenal. Marit Eriksson - musikalartist från Ås, nu boendes i Stockholm tog oss alla med storm - lägg det namnet på minnet!! Sedan tog vi med oss hunden och åkte först till Häggsjövik där vi gick den nya vandringsleden Andrum. En verkligt upplyftande upplevelse! Naturligtvis drack vi kaffe på bästa utsiktsplatsen.

Innan det blev kväll på riktigt drog vi vidare till Önrun och Önruleden, som vi följde ungefär halvvägs och sedan vek av längs skoterleden mot Ansätten för att leta tältplats. Sambon hade hotat med att han ville ha sällskap på den årliga rockfesten i Kax'n, men då han inte svarade på våra sms, letade vi reda på en tältplats och slog läger i stället. Och gissa om vi hade mysigt? Dessutom var det varmt och gott - 10 grader en natt på fjället i oktober - otroligt!!

Och inte nog med det, på söndagskvällen när vi kommit hem, druckit kaffe och ätit middag, åkte jag till grannbyn på författarföreläsning. Elin Olofsson berättade om sin nya bok "Till flickorna i sjön" på hemmaplan så att säga. Jag som brukar fantisera om att hon sitter där i sitt hus och skriver när jag passerar -  fick nu bekräftat att det faktiskt är så - ofta!

Jamen - ni vet ju!! Vilken helg. Tur att jag har extra roligt på jobbet den här veckan, annars hade det kunnat bli en tung måndagsmorgon.

8 kommentarer:

 1. Så kul att du kom och lyssnade i söndags – och vilken fin blogg du har! Här ska jag titta in oftare (jo, författare tar ju pauser då de vandrar lite förstrött in på en och annan blogg ibland ...)

  SvaraRadera
  Svar
  1. JIsses - nu blir jag lite starstruck! Men här kan du nog hitta mycken inspiration om vad som skulle kunna försiggå i Gärningsberg ;) Men det mesta lämpar sig nog bäst för en komedi!

   Radera
 2. Det låter fullständigt underbart! Hur hinner du allt..?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Var underbart! Men jag hinner visst inte allt - bara det som är roligt!

   Radera
 3. Du är en gedigen friluftsmänniska och jag tycker att det låter så härligt!
  Må så gott och ha en bra dag!

  SvaraRadera
 4. Ja visst var det en helt underbar helg och välbehövlig... Väl hemma blev det snabbt uppfräschning och iväg på dottras körsång, blev faktiskt överaskad vad bra dom sjön. Avslutade dagen med en livlig diskussion med sambon om prioriteringar... Kul kul. Kram och tack för att du finns. Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt var det!! Diskutera och prioritera mera - det är livets melodi! Hoppas ni kom fram till något bra. Kram!!

   Radera