13 oktober 2014

Snabbaste veckan
Denna vecka var fylld med jobb, fotoboksfixande, en massa möten både i alpina klubben, med jobbet (bland annat i Strömsund, så där gick ju även en del restid) och på webben för kursen. Och ingen motion. Alls, nästan. Mer än gympan i måndags och en skogspromenad i lördags. Så kan vi väl sammanfatta det hela.

Jo, vi hann ju med att besöka hantverksdagen med fika och shopping och fixa lite inför vintern med båtintagande, skräpslängande och sådant pyssel också. Men annars har de där två fotoböckerna som krediterna löpte ut på i natt, tagit nästan all jobbfri tid. Tid som egentligen var ämnad för städning och så'nt. Skönt då att vi har ännu en helg framför oss helt oplanerad, utan tider att passa, utan ställen att vara på - annat än hemma.

Så bilder blir det den här gången från de två tidigare ledinspektionshelgerna med guddottern, brodern och bästa fjällkompisen. Kameran har snällt fått ligga på hyllan medan jag har redigerat, laddat upp och placerat in - som en tok!!!

2 kommentarer:

  1. Härliga kort, jag måste få ordning på kameran. Det är tur att du har lite bilder. Kram på dig och må så gott från fjäll kompisen

    SvaraRadera
  2. Hantverksdag hördes kul. Sedan fräschade du upp mitt minne på sånt jag glömt så tack för den =)

    SvaraRadera