31 juli 2015

Julis sista dag


Skulle åka på utomhusteater i hällregnet i går kväll. Men någon hade missat att stänga bagageluckan tillräckligt, så bilen var utan batteri. Blev till att stanna hemma och fixa sambons papper till bokföringen i stället. Kanske lika bra det.

Har som sagt varit ledig i tre dagar. Den första blev en härlig semesterdag med sol och sommarkänsla tillsammans med grabbarna på Verkö Water X. Skotrar på vattnet, slottets fina uteservering, träffade lite bekanta och njöt mest av att vara ledig och uppleva något som i alla fall liknade sommar.Fick några OK bilder också - tyvärr med fel inställning på vitbalansen. Senilvarning.

Dagen efter var det väl ändå OK väder, men då hade jag börjat läsa en bok - inget skönlitterärt verk eller så, men närmare 600 sidor bladvändande underhållning och verklighetsflykt. Skönt. Blev inte så mycket gjort hemmavid i stället.....

Så igår skulle det ju tas igen - tvättstuga, busstädning, plock inne och lite väderdepp - hällregn hela dagen. Nåväl. Idag ska det jobbas lite och sedan är kvällen vikt för - Sting!!! Yran, here I come!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar