25 februari 2009

Tänk vad barnen kan

Eric och Felix har precis lärt sig hur man leter och kollar på You Tube. Eftersom jag är en mycket misstänksam och ibland t o m överbeskyddande mamma, låter jag dem inte härja helt fritt på internet. Om inte LG sitter med och kikar, så gör jag det. Måste ju erkänna att jag får se saker jag aldrig spanar in på nätet annars: Traktorer i alla former - pulling, de som kört omkull och de som bärgas, bilar som ryker och kraschar och även en hel del skotrar.

Det här klippet kommer från Svegstrakten, och man kan ju inte annat än bli på gott humör! Lyssna särskilt till kommentarena från de killar som inte syns i bild. Även om jag inte var med, så anar jag att det måste ha sett ut bra nog exakt på detta vis och rått ungefär samma stämning, då när LGs kompis körde ner sig på fjälltjärnen, den där påsken för 6 år sedan!

1 kommentar:

  1. Ja många tok finns det. Kan lova att jag inte tänker försöka mig på något dylikt nästa söndag. Hatar öppet vatten och isar på vintern så jag försöker hålla mig där jag vet att det är torrt under snön.

    SvaraRadera