2 augusti 2009

En "Ernst" i vårt hus

Vi har en alldeles egen liten "Ernst" i familjen. Vi upptäckte honom häromdagen - en liten barfotamyskille med heminredning och smarta lösningar som specialitet.

Han har möblerat om i sitt rum( som f ö är minimalt, så bara det att möblera om är en bedrift!), hämtat nya tavlor och en byrå från containern med saker hemifrån morfar. Tagit ner hyllor, flyttat och satt upp de nygamla tavlorna. Han har fått till det så fint i sitt egendesignade rum.

Till den nya byrån har han flyttat alla sina kläder och sorterat in dem i olika lådor. Golvet har fått mattor i olika storlekar och material. Mysigast tycker han det blev med ryamattan att sätta fötterna på när han kliver ur sängen.

I två hela dagar har han engagerat sig, fixat och donat tills han blev riktigt, riktigt nöjd. Sedan, nå'n dag, har han lovat hjälpa mig med lite nystyling av vardagsrummet....

Och ikväll sprang han ifrån mig hur lätt som helst, när vi joggade runt flon.

Varje dag upptäcker jag nya, överraskande sidor hos mina barn. Resan med dem tar återigen nya vägar och blir bara mer och mer spännande för varje dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar