12 september 2009

Slöar mitt i ett kaos

Ute regnar det, så lingonplockning är inte att tänka på. Vet inte vad jag laddar för, men slöar gör jag. Har bokat det sista inför Schweiz-resan, Eric spelar TV-spel, resten av familjen sover.

Snart ska vi åka på fotbollsavslutning. ( De förlorade sista matchen, men de flestas humör var ändå på topp!) Jag hoppar matchen ÖFK-Degerfors ( erkänner att mitt fotbollsintresse kunde vara större...) till förmån för en fika med A i stället. Vet inte när vi sågs sist - är ju bedrövligt, när vi inte bor längre ifrån varandra.

Allt det där som jag borde göra ( ser mig omkring i det kaosartade huset med virvlande dammråttor, igengrodda fönster, tvättade och otvättade högar med kläder och en massa annan bråte), det får helt enkelt bara vara tills "andan" faller på, eller nå't i den stilen.

Samtidigt är jag inne i en djup och nostalgisk Bo Kaspers period och inser att vissa av favorit-titlarna passar extremt bra som ackompanjemang till mitt liv, just nu. Konstaterar samtidigt att de närmaste de kommer Östersund på sin turné i november är Sundsvall. Tål att funderas på - om jag har några pengar kvar. Hm.

2 kommentarer:

  1. Lyssna på coldplay eller kings of leon istället, det är riktigt sköna band. Hoppas allt är bra med er :) /Masse

    SvaraRadera
  2. De är ju också riktigt, riktigt bra - men bra nog liten nostalgifaktor, hyfsat nya band som de ändå är =)!

    SvaraRadera