1 april 2013

Påskpassion

 
 

Vilken kanonpåsk!! Och jisses så mycket vi hunnit med både här hemma och till fjälls. Längdåkning, slalomdag, chaufför till "påskbal" med massa rolig dans, kort och lång skotertur, massor av god mat både inne och ute och framförallt umgåtts skrattat och trivts med vänner, bekanta och sambons släkt.

Sitter just nu och grämer mig över att jag inte tagit ledigt hela lovet och än mer över det faktum att jag åker på mässa till Jönköping (av alla ställen) och jobbar fredag till söndag. Här är kanonväder och kanonföre för både skid- och skoteråkning och så måste jag jobba. Suck. Verkar som att jag helt glömmer de där två härliga semesterveckorna i Thailand när vårvintern (min absoluta favoritårstid) behagar visa sig från sin bästa sida. Men på torsdag har jag bestämt mig för att ta ledigt - åker ju med nattåget då på kvällen, så..... Eller som sambon påpekar varje gång jag sitter och ojar mig över "felinplanerade"arbetsdagar:  -"Stanna hemma då, det är ju du som är chefen!" Och så är det väl, på gott och ont. Det där så kallade "cheferiet" innebär ju inte bara frihet att jobba när det passar mig bäst utan en hel hoper ansvar över allt som bara måste göras också.

Så nu blir det två intensiva jobbdagar. Jomen, det får lov att gå det med. Får försöka trösta mig med en bastu ikväll, för det har vi inte hunnit med ännu denna påskhelg. Och att barnen är lediga och kan fortsätta njuta - storsonen lär garanterat fortsätta surra runt på sin nya skoter som han är sååå stolt över.

8 kommentarer:

 1. Härliga bilder! Härligt att ni hade så bra! :)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Oj vad vackert och mysigt ni har haft det!
  Kramar!

  SvaraRadera
 3. :O) Vilka härliga bilder. Visar klart och tydligt hur bra ni har haft det i påsk. Visst bor vi på rätt ställe? Önskar dig en trevlig och skön helg. Kramar Katarina :O)

  SvaraRadera
 4. Är det månne hjortronsylt på våfflan??? Håhåhå så gott!!! Det är helt magiskt. Våffla, grädde och hjortronsylt. Är den dessutom hemlagad tro?
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart det är hjortronsylt på fjällvärldens förmodligen godaste våfflor!! Kan mycket väl tänka mig att den sylten är hemlagad också.

   Radera
 5. Men åhhhh..vilka UNDERBARA bilder du visar!!! Jag ÄLSKAR vårvintern,kan ju inte bli bättre!!!
  Avis på dig som bor där uppe och får njuta av den!

  Vad härligt det låter med allt ni gjort!!

  Ha en fin vecka!
  Kraaam

  SvaraRadera
 6. Visst bor jag på rätt ställe!!
  Och jag kan avslöja att det inte bar aär bilderna som var underbara - hela tillvaron var det denna påsken!

  SvaraRadera