7 juni 2013

Några dagar senare


Igår kväll hade vi möte med Blomsterguiderna. Alltid lika trevligt, och alltid blir det på något underligt vis lika sent. Hmmm. Kanske har något samband? På hemvägen lyckades jag dock med ett mindre angenämt möte. Körde dessvärre ihjäl den största tjädertupp jag någonsin sett - bilen fick t o m skador, bland annat är ett positionsljus helt väck. Men vad gör man då det regnar, är risk för vattenplaning och får möte med två långtradare samtidigt som den där fete tuppen knatar upp på vägen? Jo, bromsar så mycket man vågar och hoppas att han ska flytta sig. Men det gjorde han alltså inte. Suck.

Annars passerade Sveriges Nationaldag åtminstone mig rätt obemärkt, förutom att jag varit ledig. Sambon har haft gruskörning hela dagen, barnen har varit upptagna med sitt och hjälpt sin mor med diverse saker. Så nu är trädgårdslandet äntligen färdigsått, så när som på morötterna. (Jag vet att jag köpt en fröpåse, men den är som uppslukad av dammråttorna och grushögarna som förökat sig inomhus.) Dessutom har jag kollat av mailen från vårt hårt arbetande broschyrmakare och prioriterat bokläsning. Jag har nämligen anmält mig till Festivaldag för Skrivsugna och gett mig den på att hinna läsa så mycket som möjligt av de tre författarna innan.

Gissa om det är en dag jag ser fram emot?

4 kommentarer:

 1. Oh så jag ser fram emot sommarens läsning hos dig! Blomstervandringar och författarskap.. Kan det bli bättre?

  Kram från fjällen!

  SvaraRadera
 2. Det passar ju dig så jättebra.. Festivaldag för skrivsugna........
  Underbart.. Du är ju bäst på just det ..

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 3. Jag håller mig till rabattvandringar jag =) men du är välkommen att köra en nätguidning så man får lära sig lite mer om de vilda arterna.

  SvaraRadera
 4. Lovar definitivt en rapport från Festivalen!
  Och en blomstervandring på nätet - ja , varför inte :) Även om mina kunskaper fortfarande är rätt så begränsade.

  SvaraRadera