25 november 2013

Förjulstraditioner


Andra städar och pyntar och putsar ljusstakar och bakar bullar och fixar julen nästan klart, fastän det är en hel vecka kvar till första advent. Vi åker på Skidskytte, applåderar och skriker oss hesa i en Mixedstafett som Sverige inte hade så mycket att hämta i rent placeringsmässigt. Men jösses så spännande det blev när Fourcade sköt tre bom och tappade hela det långa försprånget för Frankrike. Man ser säkert mycket bättre på TV, men inget slår upplevelsen och stämningen på plats!! Att vi dessutom hunnit med ett kyrkobesök på förmiddagen bidrog även det till att den här söndagen kändes lite närmare himmelriket än vanligt.

Idag skulle jag följa svärfar till tandläkaren, så jag hade tagit ledigt från jobbet. När så folktandvården ringde och berättade att tandläkaren var sjuk öppnades ju alla möjligheter för att hinna en massa nyttigheter. Eller hur? Nu är ju jag som jag blev, så i stället har jag läst, sett på SVT Play, skrivit lite, fixat på skidklubbens hemsida, gått en lång promenad i solen, tänkt, lagrat ljus, luft och lite egentid. Redo för resten av veckan!

3 kommentarer:

 1. Jag skulle ochså gärna varit på plats!!!! Just nu har vi isgata och halvstorm med inslag av regn. Hoppas ni har det bättre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Regnet passerade även här i veckan, men vi har fler skidskyttedagar att se fram emot! :)

   Radera
 2. Låter som du har haft en kanondag.

  SvaraRadera