23 november 2013

Morgonstund har guld i mund

Som tur är har resten av veckan bjudit på bra fart på jobbet även om arbetsuppgifterna varit rätt långtråkiga (projektredovisning - blääähh!!) Som tur är försåg några goda vänner mig med bra Spotify-listor så arbetet blev mindre trist. Kvällarna har jag varit tröttare än trött, förstår egentligen inte varför.... Kan kanske bero på att vi fått till extra goda middagar och jag har ätit lite mer än nödvändigt?

Även om de gyllene morgnarna är sagolikt vackra saknar vi snön. Några få snöflingor singlar just nu ner mot marken, men det lär ju knappast räcka för att måla landskapet vitt inför Världscupspremiären i Skidskytte i Östersund i morgon.

Här hemma väntar lite nödvändigheter - fönster som ska lagas, fjös som ska fixas så att kossorna kan få komma in, tall som ska sättas fast till advent så den står pall i kommande blåsväder och lite annat allmänt småfix. Men när sambon drog på busskörning tar vi oss friheten att skjuta ännu lite något på alla måsten och dröjer oss kvar i soffan framför TV:n med kaffe, macka och Vinterstudion - äntligen!!!

4 kommentarer:

 1. Hmmm, jag trodde att du hade fått snö redan, men den som väntar på något gott heter det ju. Det kommer ska du se.
  En fortsatt fin helg önskar jag dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, vi väntar och väntar.......

   Radera
 2. Åh vilka bilder. Jag blir alldeles sjuk. Frosttiden är underbart fin, den också. Minns ett höstlov i Jämtland för ganska länge sedan, en vecka av vackert väder och frostiga kvällar och morgnar. Det är alldeles speciellt. Och sedan är man som sagt var redo för snö!

  SvaraRadera
 3. Härliga juliga pics du bjuder på:) och Tack för fina ord på bloggen min.

  Vill du se några sköna stjärnor kan du kolla in min nya post:)

  Ha en fin vecka söt

  LOVE Maria at inredningsvis - Swedish decor, food, and fashion

  SvaraRadera