7 juli 2014

Kom så går vi

Och på sista semesterdagen blev det - mer vandring!! Tog de två tjurigaste kossorna som vägrar åka finka på en promenad upp till buan eftersom betet i princip är helt slut nere i byn. Gick så fint så. Fick locka med lite kraftfoder ibland bara. Och kompisarna blev alldeles till sig när de fick mera sällskap. 

Sedan blev allt som vanligt så sent, så någon paddeltur var liksom inte längre att tänka på. Men nu när värmen äntligen verkar ha kommit blir det säkert tillfälle någon annan kväll. Och bara för att solen lyser så fint tog jag motorcykeln på jobbet idag. Kom visserligen lite sent p g a vägarbete, men det var det värt.

Första jobbardagen började med rivstart. Tokmycket turister har hittat in idag och frågat om precis allt mellan himmel och jord. Roligast var killen som skulle ut och gå i fjällen med sin pappa och jag kunde visa både text och bilder från det område de tänkt sig. Så nu må här även planeras för egna högfjällsturer till sensommaren. 

5 kommentarer:

 1. Önskar dig en riktigt skön sommar!

  SvaraRadera
 2. Trevligt sällskap på vandringen ;)

  SvaraRadera
 3. Vi ska ju fjällvandra vecka 33. Har du några tips? Vart är det du bor? Kanske åka dit? Vi är relativt nybörjare..men tänkte ta med oss tältet för första gången...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Många tips :) Skriver hos dig!!!

   Radera
 4. Jo tack - och tack detsamma!!

  SvaraRadera