25 maj 2016

SippdagMöten i Norge och Hotagen på eftermiddagen/kvällen ger tid till annat på förmiddagen. En normal människa skulle förstås ha ägnat tiden till att leta reda på golv och annat under all bråte i sitt eget hus, men inte jag....

OK då - tvätt, fjös och lite bussjobb har jag visserligen lyckats åstadkomma. En trevlig kaffestund med "gubben" och lite kul facebookeri med en god vän gjorde inte ont heller. Men sedan blev det hundpromenad i skogen. Passade på att ta med "finkameran" och makrot. Blir ju som aldrig riktigt tid för det - var superlänge sedan jag ens plockade med makrot, så det blev ju lite extra kul, faktiskt. Glömde som vanligt bort tid och rum när jag kravlar omkring på alla fyra bland gräs och blommor, särskilt som jag hittade en "ny" blåsippslokal.

Fascinerande med allt smått som blir stort när man tittar på bilderna i efterhand - hade t ex inte sett bladlössen på björkknoppen med blotta ögat.

Sedan kände jag mig klar och redo att åka på möten halva natten om det behövdes! Vilket det nästan gjorde... Lagt ner en ekonomisk förening, men hyser ändå hopp om fortsatt samarbete, resonerat framtid och fixat så det blir inte långtråkigt på jobbet i morgon heller, s a s....

Och framförallt - fick njuta av vitsippsvägen till Norge. Lika fascinerande varje vår. Måste nog hitta på någon anledning att åka till Lierne nästa maj också. (Vitsippsbilder tagna med mobilen, nog syns det skillnad??)

5 kommentarer:

 1. Kreativatantenmaj 25, 2016

  Så roligt att se att du är tillbaka. Jättefina bilder. Jag blir nästan sugen att ta mig i kragen och göra ett eget inlägg =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja - och som jag saknat det, märker jag nu..... Kom igen du med. Saknar dina bilder och rapporter från vackra Marsliden!!

   Radera
 2. Svar
  1. Tack! - Fantastiska blommor och blader :)

   Radera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera