19 september 2008

Mot Podubuce

Igår ägnade jag mest hela dagen åt att tvätta, stryka och packa. Lite tid gick även till att tömma minnet på kameran ( hade inte gjort det sedan mars...) och se till att de bilderna sparades ordentligt. Externa hårddisken har återigen fått fnatt, så det går inte att lägga in något mer på den - den har "bara" 298 GB till godo!

Kunde inte låte bli att kolla vädret - igen!! Verkar som om det blir lite bättre i slutet av veckan. Vill ju så innerligt att Eric och Felix ska kunna få "hoppa bomben" i vår alldeles egna lilla pool. Någon risk för värmebölja är det ju förståss inte, men bara kvicksilvret orkar krypa sig upp emot 20-graders strecket en dag, så är i alla fall jag nöjd. Annars blir det ju perfekt för att åka runt och kolla på lite av varje - det ligger 10 vingårdar inom 45 minuters radie från byn där vi bor, bara en så'n sak!


Hur som helst ska det bli kul att komma iväg och se något annat! Resan i morgon kan väl bli lite dryg - vi måste åka hemifrån senast 09.30 för att hinna äta och komma i tid till incheckningen på Vaernes. Framme i lilla huset lär vi väl inte vara förrän någon gång runt 22-23 tiden på kvällen. Det vill säga om allt går bra med hyrbil, att hitta och så.

Förutom att packa det sista, så har jag lite jobb att fixa klart innan vi beger oss, bla måste jag åka med ekonomipärmen till Föllinge. ( Vilken utmärkt anledning till att köpa pizza till middag när jag ändå är där!) Resten av dagen blir den grundliga städningen jag skulle företagit den här veckan till ett rallyrace med skurmoppen i stället. Kan ju vara kul att komma hem till något som inte ser ut som ruinerna i Berlin 1945.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar