4 juni 2009

Sådär

Ett kraschat modem, en Tallinnresa, några hektiska arbetsdagar, en familjeträff med 4-6:an och en våravslutning på fritids senare sitter jag här igen.

"De' e' mycke nu", som någon sa. Fast jag tror att det är det varje vår, just före skolavslutning och säsongsstart. (De sammanfaller ju alltid så opraktiskt de där två!) Men tack vare någon slags självbevarelsedrift förtränger jag det lika fullt från år till år.

Överlevnad, tror jag det kallas.

Annars då?

Jodå, har fått en nyck att jag ska börja "träna" igen. Saknar min forna kondition något alldeles oerhört. Gjorde ett tappert försök i tisdags, när killarnas fotbollsträning var inställd, men de ändå ville se på matchen som var i stället. Sprang max en kilometer, trodde jag skulle dö där mitt på elljusspåret. Fick varva ner med lugnt promenadtempo i 4 km sedan. Okej, jag är inte 25 och lättränad längre. Men att det skulle vara så tufft efter "bara" 13 års vila???

Sedan körde jag soppatorsk med nya bilen - bara sådär, så vet jag hur det går till också!

H lyckades ju lura in mig på Facebook. Har kikat lite ikväll - verkar kul, men kan nog bli rätt tidskrävande - har redan dykt upp en mängd "gamla" bekanta. Har dock lovat mig själv att inte ge upp bloggen i vilket fall.

Sist men inte minst har våra franska studenter anlänt. En av killarna är så söt att jag skulle kunna sätta honom i bokhyllan! Hade jag haft en dotter i rätt ålder hade hon fått tvångspraktisera på byrån de här dagarna.

Märkligt det där, hur jag alltid varit svag för smågrabbar - det är bara det att urvalet är så mycket större nu när jag inte är så ung själv längre... Minns att pappa en gång sa:

-"Det måste vara ett ålderstecken när man tycker att alla unga jäntor är så fina."

Jo, pappa: - Jag erkänner! Jag håller nog på att bli till åren - för nu ser jag gulliga grabbar överallt och kallar dem för små ända upp i 20-års åldern.

Vilken tur att jag fått mig två alldeles egna små charmörer att ödsla mycket kärlek på!

5 kommentarer:

 1. Jag såg en film i kväll: Irene Huss. När jag såg henne så tänkte jag på dig, ni är väldigt lika tycker jag.
  Må så gott. Kramar Katarina.

  SvaraRadera
 2. Åh! Nu blir jag ju nyfiken!!
  Måste googla lite - kanske finns på video?

  SvaraRadera
 3. Får man höra mer om Tallinresan? Hade Ni kul?

  Hur många bilder får plats i din nya kamera? Ska försöka få någon som filmar också tänkte jag. Vi har juh kamera så vi behöver bara en kameraman/kvinna.
  Tänkte Ni sova hos Annica och Micke eller vill Ni att vi ska fixa boende?

  SvaraRadera
 4. Ha ha..läste Katarinas kommentar...och jag håller med henne, jag tänkte hela tiden på dig när jag såg en av filmerna...Ni är superlik!

  Annars verkar det som det inte går någon nöd på dig fast du har mkt att göra...

  Själv sitter jag på jobbet och surfar runt lite för här finns det inget att göra ikväll... helt folktomt! och det är sååå skönt! Behövs någon pause emellanåt.

  Ha de bra, vi ses. Kram

  SvaraRadera
 5. Monica: Har svarat hemma hos dig!

  Lina: Måste nog se ngn film - är Irene Huss lika strulig som jag? Eller tycker ni att Angela Kovacs och jag är utseendemässigt lika? I så fall är jag oerhört smickrad...

  Passa på att ta det lugnt, när det går, på jobbet. Det finns dagar då man jobbar för tre i gengäld -tänker bl a på ditt korvrekord!

  SvaraRadera