29 juni 2009

Sommar och ledig dag

Undrar om jag någonsin upplevt så mycket sommar så tidigt i Jämtland förut? Helt underbart är det!

Killarna förlorade fotbollsmatchen igår - igen. Men de var lyckligtvis lika glada för det. Jag tycker förstås att de är fantastiskt duktiga, även om man får dig ett gott skratt ibland. Som när en av backarna laddade på en frispark som mest troligt gått in i mål om inte en annan av medspelarna tagit ner den alldeles framför motståndarmålet!

Hann med en sväng på hojen också - finfint!

På vår lediga dag har vi fortsatt med vintertvätten (kul att se att andra har samma tok för sig!) städat i farstun ( halvvägs inne och halvvägs ute) paddlat kanot, premiärbadat i Landösjön (var betydligt kallare än i Bredbyn, men skönt ändå) hoppat studsmatta och fikat i solen.

Nu när det äntligen blivit lugnt i killarnas sovrum ska jag gå ut och stänga vattnet - kapitulerade idag - ska det bli något i trädgårdslandet är vi tvugna att tillföra lite fukt. Sedan tror jag att jag tar en snabb kvällspromenad runt "flon". LG kör sorteringsverket vid norska gränsen, så han kommer inte hem förrän efter midnatt och jag jobbar eftermiddag i morgon, så det känns inte som att jag har någon brådska i säng direkt.

2 kommentarer:

  1. Ni är inte för sena, det var Mamma och Pappa som var för tidiga. Lucas fyller år på torsdag, den 2 Juli. Men Mor och Far åker till Sjöberg på fredagkväll så då kom dom i söndags istället. Är det här nåt släktdrag med vintertvätt mitt i sommaren :)

    SvaraRadera
  2. Ahaa!

    Jo , det måste nog vara nå't släktdrag!!

    SvaraRadera