15 januari 2010

Fint serru

Vi är på läger. F och jag och en massa bekanta sedan Friidrottstävlingarna i Göteborg i höstas. Tyvärr var det för kallt för skidåkning ikväll, så det blev bowling i stället - till F:s stora glädje. Tävlingstaggade morsan lyckades få in några strikar, vilket sonen ivrigt och stolt förkunnade för alla närvarande. Som för övrigt är ett gäng sköna typer som man bara kan njuta av att få umgås med!

Lägenheterna på Camp Södergren är t o m finare än i reklamen. För att inte tala om maten på ÖSK stugan. Mmmmm. Blir ju rena husmorssemestern detta.

I morgon får jag en egen grupp tjejer att åka med på förmiddagen. Attans, hade inte riktigt räknat med det. Skulle haft övningskompendiet med för lite inspiration. Men, men, vi tar det väl lite lugnt, kollar läget med brudarna och hittar på lite kul övningar, och proppar i mig lite Alvedon, så ska det nog gå.

Jo, för jag är inte riktigt OK än, värker i nacke och rygg, tung i huvudet och misstänker aningen feber. Somnade och sov i 3 timmar sedan barnen åkt till skolan i morse - vips var min hemmajobbardag med tid för städ och tvätt förbi. Lite sjukt är det.

2 kommentarer:

  1. Alvedon och lägerkänsla!!! Bra kombination!!! Du har väl längdskidorna med dig????? Själv får man en tjänstehund på halsen på onsdag, så nu blir det skidåkning med fart!!!

    SvaraRadera
  2. Inga längdskidor denna gången och Alvedonen gjorde susen!

    SvaraRadera