12 januari 2010

Slalom åt alla

Jämtland Härjedalens HIF har bjudit in till breddläger i skidåkning i helgen. Det blir både längd- och alpingrupp. F valde det senare, med träning i Gutavsbergsbacken, där det blir premiär för oss båda.

Vi har valt att bo kvar i sta'n. Jag räknade ut att vi "sparar" 33 mil bilåkning på det viset och vem kan motstå två nätter på nya, fina Camp Södergren? Är lite fundersam om jag ska ta med längdskidorna också.....

I samband med detta pratades det lite mera (H och jag var ju på infomöte i oktober) om Alpina klubbens möjligheter att integrera fler funktionshindrade som vill träna alpint för skojs skull. ÖFS har ju en något mer tävlingsinriktad profil.

Påpassligt nog hade vi styrelsemöte ikväll, så jag tog upp frågan där. Förstå att det värmde oerhört gott när beslutet klubbades med ett rungande -"JA!".

4 kommentarer:

 1. Nej men OOO
  Jag är så rörd och ärad av att bli omnämnd på så vackert sätt i din blogg!!
  Tack snälla söta rara!!!
  Det behövdes verkligen inför morgondagens oroväckande möte med chefen och personalchefen, som nog inte delar din uppfattning om hur bra jag skrivit :)
  Nu är jag taggad.
  KRAM på dig och dina fina.

  SvaraRadera
 2. ha ha vad lustigt!
  precis samtidigt har vi gjort inlägg hos varandra :)
  Tack.
  jo, det är väl så. huvudsaken att det vänder på det personliga planet, bloggen var väl lite detsamma...
  personligt vänder det nog redan imorgon då det gruvsamma mötet är över.

  SvaraRadera
 3. Kikar in och kollar läget vad som händer där borta hos er :O) Läser att F har fyllt år. Hälsa så mycket ett grattis från oss i efterskott. Han är en stor kille nu.
  Kramar Katarina.

  SvaraRadera
 4. Go Stina , go!

  Katarina - hälsningen mottogs tacksamt. Han är ju inte så stor att inte födelsedagar räknas ännu :)

  SvaraRadera