10 januari 2010

Grattis på födelsedagen!
Visst är de söta - äldste sonen och världens bästa pappa? Lika som bär, ibland!

Nu har vi en tonåring i huset, kan man tänka. Som tur är har vi ju lite vana från de två vuxna, på förekommen anledning även kallade: "Världens äldsta tonåringar"

Även denna dag har gått i slöhetens tecken. Svårt att ro iland några större projekt med den här trilskande hälsan. Fixade Princesstårta enligt födelsedagsbarnets önskemål, vrålhejade på Mattias Hargin, kollade upplösningen på Tour de Ski och bjöd farfars på middag. Se'n var den här dagen förbi.

Nu vill jag bli kvitt nackspärr och resterande förkylning, så vi äntligen kommer tillbaka till vårt ordinarie liv med mindre trötthet, men massor av skidåkning och andra kuliga aktiviteter utomhus.

2 kommentarer:

  1. Hade juh tänkt ringa å gratta felix idag men det föll helt bort. hoppas du kan framföra en hälsning från oss i helgum :) Vi har vare hem till mamma å pappa idag, ja, inte kricken, han har eldat hos sin mamma å pappa för dom ha vare borta i helgen. Har haft en jätte bra dag med ganska så snälla barn ändå ;) Har haft en lugn å skön kväll från klockan åtta när den sista i familjen somna :) super skönt med såna kvällar när man bara har sig själv. Kram på er och hoppas att nacken blir bra (vad gör egentligen LG med dig på nätterna?!)

    SvaraRadera
  2. Nacken är OK nu - åkte t o m lite långsamt skidor i går - härligt!!

    Felix köpte sig en mobil för jul- och födelsdagspengarna. Jag skickar hans tel nr så kan ni få sms:a honom - det är superinne just nu :)

    SvaraRadera