22 februari 2013

Annorlunda fredag

Folk hela dagen på jobbet, hann inte det jag tänkt. Mannen med begynnande diskbråck blir deltidsdjukskriven. Hinner fika supergod smörgåstårta med densamme. Kort därefter akut samtal från äldreboendet - svärmor har ramlat och brutit handleden. Mannen skjutsar till akuten. Fixar ersättare till kvällens tävlingsförberedelser, tack goa granne som ställer upp! Skriver ut papper till tävlingen och glömmer kvar på jobbet. Ska hämta medaljer på macken, men de var inte där, jagar runt halva bygden och hittar dem till sist. (Undrar lite över bussförarens mått av läskunnighet...) Kommer hem och skriver ut nya papper. Beordrar barnen att göra fjöset och fixa middag till sig själva. Åker med papperen till grannen som åker och fixar mitt jobb inför tävlingen. Åker till akuten, löser av sambon.

Och här sitter jag nu, tittar på svärmors handled vriden som en fjällbjörk och är evigt tacksam att jag inte jobbar inom akutsjukvården!

6 kommentarer:

 1. Usch, vilken dag! Stackare. Hoppas det löser sig men der verkar vara en del röra.
  Kram Inger

  SvaraRadera
 2. Det är inte bara ett ! sa hon som blödde näsblod.........
  Stackars svärmor, hoppas hon fick bra hjälp och smärtlindring , för det hördes ont.
  Och du! snart är det semester..... för visst blev det så?

  SvaraRadera
 3. Men typiskt! ALLT på en gång:-(

  SvaraRadera
 4. Men OJ! För mycket av det onda... Samma hos mig som du vet.. Men idag mår lilla bebysen bättre och man gör ett försök att fortsätta behandla på hemmaplan.
  Hoppas ni får en fin fortsättning på söndag!
  Kram <3

  SvaraRadera
 5. Nog var det synd om henne, men den fysiska smärtan var nog inte lika jobbig som förvirringen över att vara på akuten. Själv kom jag hemkvart över 3, körde heldag i backen på lördagen och tidig morgon även idag, vilket medfört ett väldans lågt söndagstempo....

  SvaraRadera