15 juli 2013

Åsså lite bilder på de'

Eftersom det idag är sista dagen på min första delsemester är det särdeles brått. Lyckades rensa hela landet igår. Där är tyvärr inte mycket som växer, men nu ser det i vart fall prydligt ut. Cyklade till buan, lyssnade till sommarpratare ( Filip Hammar blev en otippad favorit - gick rakt in i hjärtat!) lagade och förberedde mat och somnade i soffan. Idag har jag jobbat på byns matmarknad och kom hem med lite blandat gott och fortsatte middagsförberedelserna tills jag lämnar de tre herrarna och åker till Härjedalen. Därför har jag varken tid att redigera bilder eller förklara vad de föreställer. Men j a g vet och minns, vilket ändå är det viktigaste! Som synes har sonen varit kameraman en hel del. Det grämer mig att erkänna, men hans bilder blir bra nog mycket roligare än mina, inte minst när det gäller vinklar och perspektiv. Står nog inte på förrän jag får anse mig pensionerad som fotograf i den här familjen.

5 kommentarer:

 1. Ni är duktiga med kameran båda två tycker jag. Nu hoppas vi väl alla på lite mer värme. Ser på TV att ni nog har rätt kallt däruppe. Här nere i söder är väl OK.

  SvaraRadera
 2. Jättefina sommarbilder!
  Min bloggtorka fortsätter men jag hälsar på för att se att ni har det bra! ;)
  Sommarkram!

  SvaraRadera
 3. Åh vilka fina bilder! Riktigt sommarkänsla! Kramar!

  SvaraRadera
 4. Tror du lyckats fånga hela sommaren i dina härliga bilder. Nu längtar vi efter sommaren som försvann på nåt sätt. Nu räcker det med blåst och kyla tycker jag. Ha det gott!

  SvaraRadera
 5. Ja hittills känns det som att dessa tre dagar VAR sommaren... Förutom i maj då. Men nu vänder det!!! :D

  SvaraRadera