24 februari 2015

Fortfarande februari - känns som marsTiden rasslar förbi i rasande tempo. Och nu känns det mesta, trots allt, bra mycket bättre:

-  Massor att göra och riktigt skoj på jobbet, får dessutom vara med på spännande möten var och varannan kväll.
-  Insåg att självrisken på bilen "bara" var 3 000 i stället för 5-6 000, som jag trodde.
-  Snälle sambon har lagat och besiktat en av alal bilarna på gården, så jag slipper köra firmabil.
-  Har skidåkning att se fram emot - dels med klubben, dels några dagars sportlov i Åre - ska visst vara bra förhållanden i backarna trots snöbristen - finns ju konstsnö. (Hur det blir med Womens Freeride i år är ännu osäkert på grund av lite olika saker.... )
- VM i skidåkning i Falun. Sist det begav sig var jag på plats pch såg Torgny Mogren vinna femmilen. I år får min VM-bevakning bli via TV, radio och webb. Men visst sjutton ser det ut som att de lyckats skapa en fantastisk stämning därnere i Dalom, trots blidväder och sprängda budgetar?

Här i Jämtland, och framförallt Östersund, rådde mellofeber i förra veckan. Jag var själv på möte på det hotell där "alla" verkade bo. Frotterade oss med artister, TV-personligheter och diverse låtskrivare. Märklig känsla, när jag just tänkte heja på en massa folk som kändes så bekanta, men som jag definitivt inte känner. Själva showen såg vi däremot från TV-soffan. Bra drag och hela familjen var nöjd med sina respektive favoriter.

Annars bjöd helgen på solig hundpromenad, besök hos svärmor och en skotertur på det hårda och bitvis tunna snötäcket. Faktiskt rätt lagom, när vi alla kände oss lite slitna efter lite sjukdom och många måsten. Och det var nog precis vad min förkylning behövde - nu mår jag nästan helt bra igen. Blev gympa igår och i morgon planeras skidåkning i Bydalen med goda vännerna från Värmland.

8 kommentarer:

 1. Låter som du har haft det kalasbra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Efter omständigheterna - jajemen!!

   Radera
 2. Låter bra med skidåkning på sportlovet, själv ska jag jobba hela lovet. men sambon ska vara ledig ett par dagar så barnen får några dagars lov men inte så mycket som jag hade tänkt tyvärr....Jag har kommit igång med lite löpning det känns jätte bra och skönt, börjar med två gånger i veckan och inte längre än 4-5 km, milrundan får vänta.
  kram kram ha de gott i Åre. Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fick en toppendag igår - underbart!! Springa ( läs jogga!!) sparar jag till det är riktig vår - en mil har jag inte sprungit på 20 år!! Och tänker nog inte göra det i framtiden heller. 5 km är ju alldeles lagom :) Bra jobbat!!!

   Radera
  2. Ja det känns bra nu är det bra att hålla igång det. Ha ett bra sportlov kram kram Linda

   Radera
 3. Det där med mellofeber har jag fått ta del av. Många av mina bekanta och släktingar var på antingen genrepet eller själva sändningen.. Jag var ju också tvungen att titta eftersom man kanske skulle få en glimt på publiken. Jon-Henrik är min favorit även om jag inte kan föreställa mig att han skulle slå ute i världen, men vilket annat av våra bidrag skulle göra det..
  Dagarna susar fram och snart får jag också komma till Jämtland igen :)

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 4. Här kommer det en liten natthälsning!
  Hoppas allt är bra.
  Kram och må så gott!

  SvaraRadera
 5. Ja, det är bara jag igen!
  Vill bara säga HEJ och önska dig en fortsatt fin dag.
  Kram

  SvaraRadera