22 april 2009

You're electrifying....

Har precis varit ute och hjälpt LG med att städa bussen. Något konstigt hände med dammsugaren i kylan, för allt blev alldeles tokelektriskt. Och jag som så lätt får stötar och inte alls tycker om det.

Jag hoppade och skrek och LG skrattade så han grät! Jajamän - det är ju inte så ofta, men vi har roligt när vi väl gör något tillsammans!

Annars har vi startat en blogg på Turistbyrån också nu....

1 kommentar:

 1. Ja det finns väl orsaker till att jag är trött men man får juh vara glad att det är vår nu och inte mitt i toksvarta vintern för då har jag säkert gått in i väggen.

  Lucas är jätte glad över sin nya fina varseljacka. Han har haft den på Dagis och här hemma varje dag sedan han fick den och det är väl bevis på att han gillar den om nåt.

  Klart vi vill se bild på nybilen :)
  Det enda krav jag hade när det var dags att köpa ny bil här var att den skulle vara grå eller beige så inte skiten ska synas så mycket :) som tur är var gubben inne på samma linje.

  Inget är som skadeglädjen, men det är väl tur att vi kan roa våra män ibland iaf. Kricken har fortfarande väldigt kul åt mig när det gäller slirej. Kan berätta historien någon gång :)

  SvaraRadera