23 februari 2012

Håller i hela veckan

Vissa dagar händer det mer än andra. Igår t ex.
  • Pratade i r l med P som jag först kom i kontakt med via hennes blogg. Nu kommer vi förhoppningsvis att träffa på varandra titt som tätt via jobbet. Kul!! 
  • Stämde av en annons som blev riktigt bra. 
  • Spånade på ett minnessystem för att inte tappa något på vägen. 
  • Åt mumsig linssoppa till middag.
  • Hade möte med Blomsterguiderna hela kvällen lång. Vi tittade på embryot till nya Floran, diskuterade guideinriktning, paketresor, fikade hemgjorda semlor och kom överens om att köpa in profilkläder med brodyr på.
  • Fortsatte med att uppdatera medlemsregistret för klubben och anmäla våra egna åkare till lördagens tävling.
Och idag, fler kul möten på jobbet, kuliga kids på slalomträningen, punka på en annan mammas bil och bussiga papporna fixade värsta Formel 1 bytet och nu är sängen bara en tekopp bort.

Det här är ju bara en sådan där helt fullspäckad vecka. Sådär som det kan bli ibland. I morgon blir det tävlingsförberedelser och lördag tävling mest hela dagen. Så jag ser inget andhål förrän tidigast på söndag. Undrar just när jag ska hinna med att göra denna månads kursuppgifter? Det ligger väldigt nära till hands att lämna WO. Gillar ju inte att lämna in sådant som jag inte är nöjd med. Men, då ligger det ju i stället kvar som en annan surdeg. Svårt val, det där.

Och just ja, det har visst fötts en prinsessa idag också, men det tycker jag att de kan få ha för sig själva, precis som alla vi andra velat som nyblivna föräldrar. Och redan i morgon ska de ha namnet klart  - sambon undrar försynt om man inte brukar få ett brev på posten om sådant. Jovisst, när man som vi behövde flera månader på sig att hitta rätt i namndjungeln.....

3 kommentarer:

  1. Ta´t lite lugnt, låter som om du har lagt in två växlar på en gång =)

    SvaraRadera
  2. Fullt ös ser jag!!
    Trevlig helg!

    SvaraRadera
  3. Puh! Men nu är det över!

    SvaraRadera