17 februari 2013

Vart tog denna helgen vägen?

Resumé av en helg som bjudit på precis alla väder man kan tänka sig:

Igår gjorde vi ingenting. Det vill säga, jag städade hönshuset och den yngre sonen alla kaninburarna medan den äldre höll på med någon slags avverkning på tomten. Sambon höll till i verkstaden. Sedan körde grabbsen fast lite skotrar på hägn och jag tog hunden på en skidtur med mina nya skidor. Jäsiken vad det gick - i 200 meter kände jag mig lika stark som Tomas Magnusson i det där historiska stafettrycket i Lahti!

Idag hade vi desto mer på agendan, busskörning för en, fjöstjänst, konfirmandträff, högmässa och veteranskotercup för mig och den äldre, snowracer och läxläsning (utan protester!!) för den yngre. Nu har jag precis avlutat en hög med fakturor att betalas för kreti och pleti, när hunden tittar lite lagomt uppfodrande på mig, samtidigt som jag kommer ihåg att jag totalt glömt tvätten. Fin avslutning på en vecka som i princip varit rena lugnet om man ska jämföra med den kommande.

En vecka och några dagar till..... Nu kööör vi!!

7 kommentarer:

  1. Det låter som ni gjorde mycket mer än just "ingenting" :)
    Ha en superfin vecka!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Ingenting? Hmmm - fullt ös tycker jag det verkar som.
    Må så gott och kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. ...men inte medvetslös i alla fal ;)
      Tack detsamma!

      Radera
  3. Hrm.... liten fråga tagen ur luften. Är du på något sätt inblandad i St Olavsleden???

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vilken turistarbetare med självaktning längs E14 är inte det ;)?

      Radera
  4. Ojoj, vad du ligger i. Jag har haft min lugnaste vecka på, jag vet inte när, så just nu känns det rätt bra. Jag vet dock vad som komma skall nästa veckan så det är väl tur att man fått varva ner lite.
    Ha en fin helg!

    SvaraRadera