28 juni 2014

Blomstervandring - igen

Har avverkat ytterligare en blomstervandring. Vet inte om det jag gör är särskilt bra - men kul är det i alla fall. Och vid hemkomsten hade yngste sonen färdigställt utbyggnaden på hönshuset - bara en så'n sak!!

Och sedan har jag varit med om något som inte ens händer i kioskromaner - ett mail damp ner och hur hen som skrivit det fått tag på min adress är bara det en historia för sig. Och trots att det hela är av det märkligare slaget, kan jag inte hjälpa att jag känner mig lite smickrad trots allt. Definitivt.

Sedan försöker jag ivrigt få access till semesterkänslan. Det går fortfarande sådär.

7 kommentarer:

 1. Semesterkänslan brukar ta tid på sig om jag är hemma och inte gör någonting. Så... vi försöker åka iväg direkt när semester börjar. Det behöver inte vara länge eller långt bort utan bara ett miljöombyte. Då kommer semesterkänslan som ett brev gjorde på posten förr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset! Jag brukar nog tycka att största, bästa semesterkänslan är när jag är hemma och gör just INGENTING. Men de här dagarna är fullproppade med åtaganden, så jag hinner liksom aldrig landa - att åka bort skulle i det här fallet bara vara ytterligare en stressfaktor…. Men en sväng med cykeln och kanoten idag och kanske att jag funnit mitt botemedel?

   Radera
 2. Det där mailet hördes ju nästan som om det hade en liten romantisk touch....
  Spännande.Vad det gäller blommor så har min sambo parkerat en trailer med vagn PRECIS ivägen för min rabatt (den enda) som blommar som bäst just nu.. =(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han kan få parkera trailern här - min enda rabatt är totalt överväxt av ogräs just nu…... Jo, det där malet - antingen är skrivaren världens modigaste eller så väldigt desperat. Men, lite kul var det ju ändå, svältfödd på komplimanger av det slaget, som man är ;)

   Radera
 3. Du får ju i alla fall komma ut i naturen och må lite gott när du är på blomstertur. Jag tror jag kommer missa alla dina turer i år också.....hur där jag mig åt?? Din lilla guddotter längtar till en fjälltur, hon har just fått en sovsäck av mig som hon just nu använder i sängen och trivs bra. Ser fram emot att du och familjen kommer på lördag, jag funderar om jag skulle kunna hämta tårtorna på fredag kväll eller på lördag när du e på tur. vad tror du? Kram i massor från lilla mig. Nyfiken blev jag på mailet??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ringer!!! För jag förstår ju att du behöver tårtorna på dagen - annars kommer vi hela familjen på kvällen! Sambon fick sig ett gott skratt när jag läste mailet - han flinar ännu! Pensionärsmagneten - det är jag det ;) Men han är samtidigt lite imponerad över besväret mailskrivaren gjorde sig....

   Radera
  2. Kul att ni kommer hela familjen, vad glad jag blir:). Vi hörs.

   Radera