16 juni 2014

Så gick en helg - igen

Någon annan dag ska jag berätta om äldste sonens sista dag i grundskolan, om röjningen av trädgården som gör vi ser ner till sjön igen, om trevligt umgänge med grannar på kaffe, om stress och panik när sambon skulle skjutsas till sin busskörning och mysigt samtal med min fina vän A.

Men just nu nöjer jag mig med att berätta att landet är sått!! Äntligen. Bara ett par veckor efter alla andra. Nu blir det jobb dygnet runt i dagarna fyra och sedan - semester!! Eller vad man ska kalla det när man lyckats boka in både möten, ideella blomstervandringar, busstur och extrajobb på de dagarna…..

7 kommentarer:

 1. Hoppas att du hinner njuta lite av semestern också ibland allt det andra.
  Kram Britta

  SvaraRadera
 2. Du är allt bra go du, alltid fullt upp, alltid med ett leende. Kan tänka att en del aktiviteter ger energi igen oxå... ;)
  Kram C

  SvaraRadera
 3. Ja, det är en hektisk tid nu med allt som ska göras och så vill man samtidigt hinna ta vara på den fina tiden och njuta.
  Må så gott och kram!

  SvaraRadera
 4. å lite tårtbakning på köpet, hoppas inte beställningen blir till för stort besvär. ni är välkommen hela familjen på middag efter blomstervandringen. kom som ni är, ni behöver inte fnissa upp er på något sätt. många kramar Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart jag vill putsa på fernissan om jag ska på 40-årskalas! Fattas bara annat.
   Tårtorna gör jag klart på fredagen, tänker jag. Men vi kanske kan ta med dem på lördagskvällen?

   Radera
 5. Tycker du ska försöka ta det lite lugnt!
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Tack för all omtanke!
  Lugnt och vila hinner jag med mellan alla upptåg. Tror jag….. Eller så får det bli en semestervecka i höst. Vi får väl se.

  SvaraRadera