9 juni 2014

Skvaller

Eftersom sambon jobbade och behövde hämtning i sta'n och jag är så långsam av mig nuförtiden så konfirmandförberedelserna var långt ifrån klara i lördagskväll, valde vi att avstå från att gå på traktens folkparksevenemang med "The legends" (tre imitatörer av gamla rockstjärnor) och efterföljande dans till dansbandet Mickeys. Konfirmation har vi bara två gånger, dansa till ett av jämtlands bästa dansband kommer vi förhoppningsvis få tillfälle att göra fler gånger, resonerade vi.

Men, då visste vi inte att en välsjungande artist och tillika svärmorsdröm - välkänd från TV- skulle dyka upp helt privat på festplatsen och sedan (möjligen liiiite salongsberusad) äntra scenen och sjunga duett med dansbandsprinsessan. Blev tydligen en "once-in-a-lifetime" kväll och upplevelse.

Nåväl - vad är väl en bal på slottet…….. Men lite grämer man sig ju ändå…….

Fast nog är jag allt lite glad att sonen ska klippa sig i morgon kväll hos nämnda dansbandsprinsessa, som till vardags arbetar som frisör. För hon brukar inte vara svårövertalad att berätta om sina upplevelser, om vi säger så.  Kanske får jag då svar på frågan som återstår och nu cirkulerar i allt vidare lokala kretsar:

 - "Vad gjorde han i Kaxås???"

4 kommentarer:

 1. Vem?! Ha man sagt A få man säga B ;) /Monica

  SvaraRadera
 2. Tror de va Martin Stenmark, han ha väl rötterna i Jämtland ;) /samma som ovan :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fel och fel, tror jag ;)

   Radera
 3. Fortsättning följer hoppas jag...

  SvaraRadera