30 januari 2015

Fröken förvirrad vimsar vidare

Enda dagen då det VERKLIGEN hade varit bra att ha med sig sin Smartphone på jobbet åker jag naturligtvis ifrån den på laddning hemma. Därför kunde jag inte lägga ut något på några sociala media när Krokoms finalist; Jämtpuls AB, fick utmärkelsen Guldstärnan, Årets Serviceföretag i Jämtlands län. Känns inte som att jag når toppen på min arbetsförmåga alla dagar inte..... Men det var ju trevligt att få gästa Länsresidenset och bli bjuden på lunch där. Händer väl inte direkt varje dag, om vi säger så.

På eftermiddagen stannade jag i stan - förskyllde sig inte med resan fram och tillbaka eftersom jag skulle hämta killarna sedan de sett årets Östersundsrevy med sina respektive skolor. Fantastiskt hur bra det går att få en massa skrivjobb gjort på Bibliotekets café!

Kvällen ägnades sedan åt bio - en lättsam svensk komedi passade 3/4 av familjen. Vi har varit på väg i flera veckor, men som yngste sonen förklarade valet av dag - "Jamen på torsdag är jag ju ändå i stan - vi går då. Så behöver jag inte åka in något extra." Snacka om att inte vara någon stadskille direkt. Det kanske ändrar sig nästa år, när det blir gymnasiet, mest troligt i "sta'n". Om han kommer in på det han mest önskar i alla fall. Konkurrensen till den linjen är lite tuff, men tredje- och fjärdehandsvalen ska inte vara några problem. Men de linjerna vill han ju helst inte gå..... Det blir en spännande väntan på besked.

2 kommentarer:

 1. Lät som en bra kväll :) min son flyttade långt bort nu när han började gymnasiet i höstas :( linjen fanns bara i södra Sverige ..det är fortfarande jobbigt
  Hoppas du får en lika bra fredag
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu ligger sta'n bara fem mil bort, så han bor nog hemam - till att börja med. Men storebror var på väg långt bort, tills linjen las ned - lagom till vi börjat vänja oss vid tanken....

   Kul att du tittade in!

   Radera