2 januari 2015

God fortsättning!


Hoppas ni har haft en bra jul och nyår - det har jag, även om det känns som att jag sovit in det nya året.... Umgåtts mycket med goda vänner, ätit lagomt med riktigt god mat och tittat massor på film. Från Tomtetur och vit jul via bastumys och utförsåkning till tö, maränger och nyårskalas utan butur och en mörk, blöt nyårsdag som ändå lystes upp av en fin gudstjänst.

Jo - för vintern tog slut. Hur trist som helst. All snö tinade natten mot nyårsafton, gräsmattorna är helt gröna - det får ni inga bildbevis på. Deprimerande. Nu kan jag lika gärna börja jobba igen. Utsövd.

4 kommentarer:

 1. Önskar dig ett gott nytt år 2015!!!

  SvaraRadera
 2. Önskar dig en god fortsättning.

  SvaraRadera
 3. Hej :) Ser på facebook att du redan är flitig på slalomskidorna. Vi har inte kommit oss i väg ännu. Tycker att det har varit lite för kallt. I vår backe är det för lite snö. Det smalt bort det som de hade hunnit pista ner. Får se när det kan bli åkbart. Vi tyckte Frösön var rolig så vi kommer nog att åka dit framöver. Kram Katarina :)

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Hoppas vintern kom tillbaka sen du skrev. Det har den gjort hos oss i Värmland. Först tynade allt bort och det var så tråkigt, men nu är det tillbaka. Jag tycker i och för sig att vintern för mycket jobb med sig; jobbiga vägar, skottande, sandande m.m. Nu är det en väldigt jobbig blåst. Men trots allt så är vintern vacker :-)
  Kram och en januarihälsning från Marielle.

  SvaraRadera