6 oktober 2009

Fy f-n va det snöar!


6 oktober och det är snöstorm. Rejäl sådan!

Åkte till sta'n ikväll för att killarna skulle kunna vara med på "prova-på-skidskytte". Som tränaren deklarerade -"Värre väder än så här lär ni knappast få på kommande träningar". Snöglopp, blåst och kallt till tusen.

Grabbarna (och jag!) tyckte ändå det var superkul. Vi får väl se hur länge det håller i sig.

Hemresan blev desto mer spännande - 15 cm blötsnö på vägen och mängder i luften. Jag tackade min lyckliga stjärna för vinterdäcken LG lagt på Audin i helgen.

Själv är han på hemväg från Gunnarvattnet, med Fordens blankslitna sommardäck och släpvagn dessutom. Blir till att borsta blötsnön av parabolmottagaren för att kunna hålla mig vaken med TV-tittande tills han rullar in här på gården.

1 kommentar:

  1. Vilket underbart vädet Ni har. Vet att det inte är särskilt kul med gubben efter vägen. Har juh samma problem själv. Ibland skulle det vara trevligt med en karl som jobbar på kontor 7-16. Men nu har man en lastbilschaffis och får vara nöjd med det trots halka och snöstorm. Har du tid och surra på telefon någon kväll? Har varit på Habben i eftermiddag. Kram från oss i Helgum som väntar på snön, fast det vore bra om jag fick in ven först :)

    SvaraRadera