30 oktober 2010

Bra dag

Det blev en bra dag.

Besöket med F på specialisttandvården var ett sådant där klassiskt exempel på när allt funkar och är precis som det kan vara i de bästa av världar. Definitivt rätt person på rätt plats, även om hon inte trodde på mig när jag förklarade att det inte finns någon information på svenska om PTLS. F var hur cool som helst och fick beröm för såväl tandborstning, tänder och tålamod (det senaste var nog den svåraste biten). Själv kände jag mig trygg och nöjd och tillsammans kom vi överens om upplägget på F:s framtida tandvård. Perfekt.

Se'n hade vi tusen ärenden. Mysigast var lunchfikat på Törners. F valde räkmacka, jag en sallad. Så satt vi där och småpratade, beställde bakelse till efterrätt och njöt av att lyxa till det på sta'n.

Och revisorerna är klara med bokslutet för alpina klubben, trots mycket bristfällig redovisning av kassören (Hm). Bara lite smådetaljer kvar att fixa inför söndagens årsmöte. Tack och lov!

Väl hemma väntade en nystyckad kviga på att bli omhändertagen (en död ko är en bra ko, är vårt motto). Och faktiskt, hela familjen hjälptes åt, samtidigt som vi spelade gamla hårdrocksklassiker i undervisningssyfte för sönerna och för den moraliska uppbyggnaden av arbetsivern för föräldrarna. Nu ligger det mesta i frysen och jag och LG rundar av med en öl till honom och ett glas vitt till mig.

Att jag inte hunnit jobba 2 av mina tre hemarbetstimmar, är en lätt börda sådana här gånger.

3 kommentarer:

  1. Tummen upp Anneli :O) Kram Katarina

    SvaraRadera
  2. Härligt med bra dagar, tyvärr så är de alldeles för sällan de inträffar ...

    SvaraRadera