16 juni 2011

Kvällsjobb


Nu är det så där som det kan vara ibland. Allt på en gång hela tiden och jättemycket. Sova är det som prioriteras bort först, men i morse var jag tvungen att vila ögonlocken lite extra.

Var på personalfest i går kväll. Temat var Populärkultur. Alla hade verkligen lagt manken till och klätt ut sig efter konstens alla regler. Där var Stålmannen, Zorro, Catwoman, Avatarer, King Kong, Amadeus, ett popsnöre och många fler. Vi i administrationen hade valt pirattema. Underhållningen var outstanding med recitation a la Bruno K Öijer, Filmscenspantomin och ett oväntat besök av grannen i Beck. Själva sjöng vi Sjörövarfabbe med egen text och fick aningen oförtjänt pris för bästa spex. Så himla kul kväll, men är såå trött idag. Somnade nästan hos frisören när hon tvättade mitt hår.

Och i morgon är det full fart igen.

(Bilden lånad av jobbarkompisen U)

7 kommentarer:

  1. Vilken kul grej!
    Kram Inger

    SvaraRadera
  2. ja, de som vanligt i ditt liv. här är det också full fart, men det är tur att han är så snäll vårat ni tillskott, inte mycke som berör honom. Har varit själv hela veckan, den där sambon som skulle jobba halv dagar den här veckan, ja du vet ju hur det i går kom han hem 22.00. idag sa han att han ska sluta tidigare, jaja säger jag bara, de blir nog inte så tidigt idag heller om jag känner honom rätt. Kram Linda

    SvaraRadera
  3. Ojoj, sicken trevlig kväll du haft.
    Grannen i Beck är väl en trevlig prick. Hade han stödkragen på sig också :)

    Kram Maidi

    SvaraRadera
  4. Cool outfit :O) Passar dig. Kram Katarina.

    SvaraRadera
  5. Jättekul var det! Och visst är det som vanligt :) Maidi - jajamen, krage och "stänkare" var han utrustad med. Och tack Katarina -kanske jag lever på fel tid?

    SvaraRadera
  6. Höll inte på att känna igen dig som sjörövare! Tycker du skall söka som statist till nästa PotC och spela stunt woman till Depp.

    SvaraRadera
  7. He, he, Ullis! Kanske det, kanske det ;)

    SvaraRadera