4 juli 2012

Nästan som semester


Det blev en fin dag till slut. Med hönspyssel, lite jobb, borttagning av brännässlor och tistlar, kaffe i solen (som faktiskt värmde), lite tvätt, matlagning och bokläsning. Som en riktig semesterdag!

Ångrar dock lite att jag inte valde en paddeltur i det fina vädret igår kväll framför en kopp te och Morden i Midsomer med familjen. Men det är ju också fint, på sitt vis. Alla tillsammans någon enstaka gång.

Just nu hänger regnet i luften och det duggar redan lätt. Trist, då vi har köpt biljetter till utomhusteatern i Gärde i kväll. Men det är bara att ta på sig regnkläder, så lär vi få oss ett och annat gott skratt i alla fall. Det är ju ändå värst för skådespelarna, kan jag tycka.

Och visst var det blött och lite kallt och halt och slirigt för skådespelarna - men mest av allt fantastiskt bra! Är bra stolt över att vara bekant med de flesta av dessa proffsiga amatörer!!

3 kommentarer:

 1. Har jag alldeles fel? eller är inte den pojken ganska lik sin mor? Nu har jag bara glimtar att bedöma utifrån men...

  SvaraRadera
 2. Utomhusteater är fantastiskt. Bäst så klart när vädret är bra. Ska beställa biljetter till mig och yngsta dottern. Här är det Trollkarlen från Oz som de spelar i år.

  SvaraRadera
 3. Lite lika kanske vi är - men han är ännu mer lik sin far, faktiskt :)

  Alla dessa sommarevenemang är ju hur roliga som helst. Synd bara att inte tiden räcker till...

  SvaraRadera